VÅR MEST FUNKSJONELLE PICKUP LEVERER MAKSIMALT MED KOMFORT, KAPASITET OG TEKNOLOGI.Nissan NAVARA, med Nissan Intelligent Mobility, endrer måten du kjører på. Enten du kjører i byen, på hovedveier eller kobler til en tilhenger, så kan Nissan NAVARA bidra til å gjøre alt mye enklere.

AROUND VIEW MONITOR (AVM)

Sikre deg plassen. Manøvrering og parkering er mye enklere med Nissan Intelligent Around View Monitor og systemets fire kameraer, som gir deg et virtuelt fugleperspektiv av bilen. I tillegg sørger systemet for at det er raskt og enkelt å koble på en tilhenger.  

FREMRE NØDBREMS

Vær beredt. Pickupens system for intelligent nødbremsing [[54]] varsler deg hvis den merker at det er fare for kollisjon med kjøretøyet foran, og øker bremsekraften automatisk hvis det oppdager at sjåføren har bremset kraftig.

BAKKESTARTASSISTENT

Forover. Bakkestartassistenten hindrer deg fra å rulle bakover når du starter i en bakke. Spesielt greit å ha når du kjører i sleipt terreng. Den holder simpelthen bremsen lenge nok til at du får tid til å flytte foten fra bremsen til gasspedalen uten at bilen beveger seg.