Nissan LEAF under lading i en privat garasje

kjør lengre enn noen gang
Dessin d’une ville en bleu avec une clé de recharge

LES MER OM NISSAN CHARGE

Som eier av en elbil fra Nissan gir Nissan Charge deg utstrakt tilgang til et av de største offentlige ladenettverkene i Europa. Takket være den spesielle ladenøkkelen og smarttelefonappen, kan du enkelt lade elbilen når du er underveis. Få nøkkelen din i dag og nyt friheten på veien.

LES MER OM NISSAN CHARGE

Bilde av Nissan Electrify the World

et initiativ for bærekraftighet

Hos Nissan tror vi på en bærekraftig framtid, og vi er overbevist om at det kun vil skje hvis vi handler nå. Det er grunnen til at vi leder an i arbeidet med elektriske mobilitetsløsninger for å forme smarte byer og skape en innovativ og bærekraftig framtid.

Nissan elbilutvalg

Elbiler fra Nissan

Bli med i elbilrevolusjonen. Begynn å kjøre fremtidens bil – i dag. Nissan, med sitt banebrytende utvalg av elbiler og elektriske flerbruksbiler, byr på ytelse i verdensklasse og moderne teknologi, slik at du kan nyte turen helt utslippsfritt.

KUNDELØFTE

Når du kjøper en Nissan, kjøper du mer enn bare en bil – du kjøper en kundeopplevelse som gjør eierskapet komfortabelt, enkelt og sparsomt. Finn ut mer om vårt Kundeløfte og alle tjenestene du får når du velger en Nissan.

LES MER OM NISSANS KUNDELØFTE
HOLD KONTAKTEN

Finn ut hva som skjer hos Nissan med vårt nyhetsbrev på nett – der får du all den nyeste informasjonen om produkter og tjenester, i tillegg til fristende tilbud.

KLIKK HER FOR Å ABONNERE

[1] Informasjonen er basert på interne testdata.  Den er antydende og referer ikke til et bestemt kjøretøy. Den utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene kan variere avhengig av tilleggsutstyr, batteritilstand, klimaanlegg, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold, faktisk kjørerute, m.m. Virkelige resultater kan variere. Nissan forbeholder seg retten til å endre kalkulatoren når som helst.

(2) ProPILOT er tilgjengelig på et begrenset utvalg av biler. ProPILOT er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPILOT er kun beregnet for «øynene på veien / hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er sjåførens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt og kunne ta kontroll over bilen til enhver tid. ProPILOT er kun tilgjengelig for modeller med automatgir.

[3] Avventer fraskrivningsklausul fra NE juridisk avdeling

(4) Tallene som er oppgitt er for batterier på 40 kWh (Nissan LEAF) og 62 kWh (Nissan LEAF e+). Ladetiden avhenger av ladeforholdene, inkludert ladertype og -tilstand, batteritemperatur og omgivelsestemperaturen på bruksstedet. Angitt hurtigladetid krever bruk av en CHAdeMO-hurtiglader. Nissan LEAF er utviklet for å støtte de fleste typer kjøreturer i dagliglivet, og er utstyrt med sikringstiltak for å beskytte batteriet under gjentatt hurtiglading på kort tid. Ladetiden ved gjentatt hurtiglading kan øke hvis batteritemperaturen aktiverer teknologien som beskytter  batteriet.

[5] Tilkobling til en smarttelefon for å bruke NissanConnect skal kun gjøres når bilen står trygt parkert. Systemet skal alltid brukes i samsvar med trafikkreglene. Førere skal kun bruke systemet når det er trygt å gjøre det. Brukere bør være klar over at håndfri-teknologi kan ta oppmerksomheten vekk fra veien og påvirke kontrollen brukeren har over bilen.

Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg).

Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud.

Spesifikasjonene som vises er ikke nødvendigvis tilgjengelige eller ikke tilgjengelige som standard eller kun som et tilvalg.