NISSAN LEAF

HVIS DU ØNSKER Å MOTTA SISTE NYTT OM NISSAN LEAF, ER DU PÅ RIKTIG STED! BARE FYLL INN OPPLYSNINGENE DINE OG TRYKK PÅ «HOLD MEG INFORMERT». JA, SÅ ENKELT ER DET.

LIMITED EDITION NISSAN LEAF 3.ZERO E+

Nissan LEAF

Intelligente kjørefunksjoner inkluderer Nissan ProPILOT* avansert kjøreassistanse og e-pedal for de dagene du ønsker en trygg og enklere kjøretur hjem.

Intelligent kraft som gir deg 3 kjøremoduser og rekkevidder opp til 270 km** eller 385 km** avhengig av hvilken versjon du velger. 

Intelligent integrasjon med smarttelefonen gjør at du har enkel tilgang til turene dine.

Fornavnet skal kun inneholde bokstaver.

Etternavnet skal kun inneholde bokstaver.

Det er veldig viktig for oss å beskytte din personlige informasjon.

Hvorfor må du dele personlig informasjon?

Ved å dele din personlige informasjon kan Nissan Nordic, Norsk Filial av Nissan Nordic Europe Oy, som fungerende databehandler, behandle dine forespørsler (spesielt via våre forhandlere), sende deg relevant informasjon om bilene og tjenestene våre, måle resultatet av salgs-, ettersalgs- og reklameaktiviteter, gjennomføre tilfredshetsundersøkelser, forbedre produktene og tjenestene våre og, med forbehold om din uttrykkelige forhåndsgodkjenning, sende deg personlig tilpasset reklame for bilene våre og relaterte tjenester.

Hvem deler vi informasjonen med?

Som uavhengige innsamlere av informasjon, begrenser vi delingen av din personlige informasjon til Nissan-forhandlere, tjenesteleverandører og andre enheter i Nissan-konsernet. Det kan derfor hende at informasjonen din sendes utenfor EØS, men vi vil gjennomføre alle nødvendige tiltak for å beskytte den.

Dine rettigheter.

Du kan få tilsendt din personlige informasjon i et strukturert og standard format.  Du kan også be om at din personlig informasjon ikke skal behandles eller be om begrenset behandling, samt endring eller tilbakeholdelse, av denne informasjonen.

Du kan når som helst ombestemme deg vedrørende behandlingen av din personlige informasjon ved å sende en e-post til norway@nissan-services.eu.

Takk for at du besøker oss. Du har blitt bedt om å dele litt personlig informasjon. For oss er det veldig viktig å beskytte denne informasjonen:

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket og stoppe abonnementet ved å klikke på stopp abonnement-lenken i kommunikasjonen du mottar. Du finner mer informasjon om personvern hos Nissan ved å klikke her.

* Obligatoriske felt

Bildene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer verken en spesifikk modell, variant eller et tilbud. Det kan hende at funksjonene som vises ikke er tilgjengelige, eller de kan være begrenset til utvalgte varianter. 

 

*Kilde: AAA (Association Auxiliaire de l'Automobile), modellår 18, Nissan LEAF var den mest registrerte elbilen i EU i 2018. 

 

**Tallene for rekkevidde er hentet fra laboratorietester utført i henhold til EU-bestemmelser og er beregnet på sammenligning av kjøretøyer. Informasjonen refererer ikke til et bestemt kjøretøy og utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene gjenspeiler ikke nødvendigvis faktiske kjøreresultater. Tilleggsutstyr, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold kan påvirke de offisielle resultatene. Tallene ble bestemt ved bruk av den nye testprosedyren Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP). 

 

*** ProPilot er tilgjengelig på et begrenset utvalg av biler. ProPilot er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPilot er kun beregnet for «Øynene på veien/Hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er sjåførens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt og kunne ta kontroll over bilen til enhver tid. **** Strømforbruk (Wh/km): Kombinert 180-206, CO2-utslipp kombinert (g/km): 0. Null CO2-utslipp under kjøring. 

 

***** Tallene som er oppgitt er for batterier på 40 kWh (LEAF) og 62 kWh (LEAF e+). Ladetiden avhenger av ladeforholdene, inkludert ladertype og -tilstand, batteritemperatur og omgivelsestemperaturen på bruksstedet. Angitt hurtigladetid krever bruk av en CHAdeMO-hurtiglader. Nissan LEAF er utviklet for å støtte de fleste typer kjøreturer i dagliglivet, og er utstyrt med sikringstiltak for å beskytte batteriet under gjentatte hurtigladinger på kort tid. Ladetiden ved gjentatte hurtigladinger kan øke hvis batteritemperaturen aktiverer teknologien som beskytter batteriet.