DEN UUNNVÆRLIGE NISSANCONNECT-APPEN

– La bilen oppnå perfekt temperatur før du setter deg inn.

– Kontroller rekkevidde og ladestatus. 

– Still inn timeren slik at du lader din nye Nissan LEAF når strømprisene er lave*.

– Finn nærmeste ladestasjon.

 

* For områder der dette kan være aktuelt

TILPASS NYHETER, INFORMASJON OG LYD SLIK DU ØNSKER

TEKNOLOGI SOM INFORMERER OG UNDERHOLDER DEG

Få tilgang til informasjon om rekkevidde, forbruksmåler, ladetid og all Bluetooth-lyden på den digitale skjermen i et format som passer deg.

DEN EGENTILPASSEDE SKJERMEN GIR DEG HVER DETALJ PÅ FORHÅND

KOBLE TIL APPLE CARPLAY

Få mest mulig ut av smarttelefonen med Apple CarPlay. Når den er synkronisert, vil favorittfunksjonene dine vises på dashbordskjermen i nye Nissan LEAF. Du får tilgang til alle nyhetene, informasjonen og underholdningen funksjonene byr på.

TEST DET ENERGIEFFEKTIVE LYDSYSTEMET FRA BOSE

Få mest mulig ut av en fantastisk lydkvalitet samtidig som du sparer energi, takket være syv små, lette og strategisk plasserte høyttalere. Ekspertene hos Bose har designet et lydsystem med de samme miljøverdiene som nye Nissan LEAF.

Apple CarPlay 

Mobilintegrasjon

Bluetooth

Håndfri telefonbruk

USB-port

Musikk og lading

AVANSERTE SIKKERHETSFUNKSJONER SOM GIR DEG TRYGGHET

TEKNOLOGI SOM IVARETAR SIKKERHETEN

Nye Nissan LEAF har blant annet Nissans mest avanserte sikkerhetsteknologier for å hjelpe deg med å reagere bedre og føle deg mer beskyttet på veien. Ta en titt på spesifikasjonene til nye Nissan LEAF for mer informasjon.

FEMSTJERNERS SIKKERHETSVURDERING

EURO NCAP

I 2018 introduserte Euro NCAP nye tester som omhandler viktige kollisjonsscenarier som involverer biler, syklister og fotgjengere. 

På disse testene scoret nye Nissan LEAF 93 prosent når det gjelder sikkerhet for voksne og 86 prosent når det gjelder sikkerhet for barn. Nye Nissan LEAF er utstyrt med Nissan Intelligent Mobility-system, og har derfor avanserte førerassistentsystemer, kameraer og radarteknologi som bl.a. sørger for fotgjengergjenkjennelse. 

Med en femstjerners sikkerhetsvurdering fra Euro NCAP, kan førere av nye Nissan LEAF glede seg over en tryggere og mer sikker kjøreopplevelse.