Helelektrisk
Helt nye teknologier:
e-Pedal og ProPILOTBESTILL NYE NISSAN LEAF I DAG

ET INITIATIV FOR BÆREKRAFTIGHET

Hos Nissan tror vi på en bærekraftig framtid, og vi er overbevist om at det kun vil skje hvis vi handler nå. Det er grunnen til at vi leder an i arbeidet med elektriske mobilitetsløsninger for å forme smarte byer og skape en innovativ og bærekraftig framtid.

ELEKTRISKE BILER FRA NISSAN

Bli med i elbilrevolusjonen. Kjør fremtidens bil – i dag. Nissan med sitt banebrytende utvalg av elbiler og elektriske flerbruksbiler, byr på ytelse i verdensklasse og moderne teknologi, slik at du kan nyte turen helt utslippsfritt.

Bildene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer verken en spesifikk modell, variant eller et tilbud. Det kan hende at funksjonene som vises ikke er tilgjengelige, eller de kan være begrenset til utvalgte varianter.

 

***WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) er en ny laboratorietest som brukes til måling av forbruk og utslipp av CO2 fra personbiler, samt andre forurensende utslipp, i tillegg til rekkevidde for elbiler.

WLTP rekkevidder:

  • blandet kjøring: 270-285 km. 
  • bykjøring: 389-415 km. 

Vi avventer endelig typegodkjenning. I tidligere testemetode NEDC er rekkevidden oppgitt til 378 km. 

 

Rekkevidden avhenger av værforhold, temperatur, terreng og kjøremønster. Avventer typegodkjenning