Førerassistanse- og sikkerhets-teknologier

Les mer om funksjonene til Nissan ARIYA, som f.eks. førerassistanse-teknologi, filskifteassistent, Intelligent Around View Monitor og mye mer.

La ProPILOT Assist -teknologiene i Nissan ARIYA hjelpe deg i trafikken og ved parkering. Det er enklere å kjøre når du deler på arbeidet. Prøv selv hvor enkelt det føles i en ARIYA!

ProPILOT Assist -TEKNOLOGIER

Nissan ARIYA på motorveien med bruk av ProPILOT Assist med Navi-link

ProPILOT Assist med Navi-link

ProPILOT Assist med Navi-link følger trafikkflyten, holder deg midt i filen og bruker kartleggingssystemet for å forutse kommende avkjøringsramper og svinger. [1]

Nissan ARIYA sett bakfra når bilen parkerer hjelp av ProPILOT Park

Nissan ProPILOT Park

Gli inn i en lomme ved å trykke på ProPILOT Park-knappen. Nissan ARIYA tar over styring, gasspedal, bremser og girskifte. [1]

Et komplett sett av teknologier som bistår føreren kan følge med på alt som skjer rundt deg.

FØRERASSISTANSE OG SIKKERHET

Gjør deg klar for lanseringen

Om du ønsker å motta de nyeste nyhetene om nye Nissan ARIYA, er du på riktig sted! Bare fyll inn opplysningene dine og trykk på "hold meg informert". Så enkelt er det.

HOLD DEG ORIENTERT

Vanlige spørsmål

NESTE
Les mer om design
Next photo
Nissan

[1] ProPILOT Assist er tilgjengelig på et begrenset utvalg av biler. ProPILOT Assist er en avansert førerassistanseteknologi, men kan ikke forhindre kollisjoner. ProPILOT Assist er kun beregnet for «Øynene på veien/Hendene på rattet»-kjøring på motorveier (med midtrabatt). Det er førerens ansvar å være oppmerksom, kjøre trygt, følge fartsgrensen og holde en trygg hastighet etter kjøreforholdene, og ha kontroll over kjøretøyet til enhver tid.

[2] Du bør ikke utelukkende stole på førerstøttefunksjoner. Det kan hende at noen funksjoner ikke fungerer under alle forhold og omstendigheter. Gjenstand for fartsbegrensninger og andre begrensninger. For betingelser og vilkår for Nissan-teknologier kan du kontakte din Nissan-forhandler eller www.nissan.no/ 

[3]Systemet skal ikke brukes mens du parkerer Bildene og beskrivelsene som vises er kun til veiledning. I noen tilfeller brukes det bilder av biler med utenlandske spesifikasjoner, og disse representerer hverken en bestemt modell, type eller et tilbud. Spesifikasjonene som vises er ikke nødvendigvis tilgjengelige eller ikke tilgjengelige som standard eller kun som et tilvalg.

Tilgjengelige funksjoner avhenger av versjon og leveres enten som standard eller som tilvalg (mot et pristillegg)